Restaurant ›

Tafel reserveren ›

Eten & drinken ›

Bier & proeverijen ›

Thee & koffie ›

Zalen ›

Terras ›

Eten & drinken

In de open keuken van het slot, prepareren chefkok Jorran Musters en zijn team de lekkerste lunch en diner gerechten. Overigens mag iedereen eten wat hij of zij wil, op alle momenten, een tosti of omelet tijdens het diner, dat maakt niet uit. Vele gerechten zijn in kleine porties te krijgen.

Keuken openingstijden:

Iedere dag van 12.00 -21.00 uur
Zaterdag van 11.30 – 21.00 uur

Betaalbaar en niet te stijfjes

Slot Oostende wil toegankelijk zijn voor iedereen. Een restaurant met goede en betaalbare gerechten. Mensen moeten zich thuis en welkom voelen. Daarom wilden we niet te stijfjes zijn. En dat is gelukt. We hebben ontspannen en vriendelijk bedienend personeel. Niet té formeel. En een mooie, klassieke maar ook hippe inrichting. Betaalbare gerechten zorgen ook dat een bezoekje aan het slot laagdrempelig is. Je kunt hier heerlijk op chique gekleed uit eten gaan. Maar heb je geen puf om te koken en schuif je even aan net voordat je na een lange werkdag naar huis gaat, dan kan dat ook prima.

Flexibele kaart

Onze kaart is ook toegankelijk. Eenvoudig goede gerechten. We hebben een heel breed aanbod van verschillende gerechten die je kunt eten wanneer je wilt. Bestel gerust ’s middags een hoofdgerecht of ’s avonds alleen een soepje. Dat is geen probleem. Je kunt hier dus ook prima uit eten met de kinderen.

Iedereen zijn eigen portie

Bij een toegankelijke kaart hoort ook dat je zoveel eet als je wilt. We hebben gelijk vanaf het begin ingezet op eten in verschillende porties: normaal en klein. Dat betekent dat je voor een kleiner bedrag ook lekker uit eten kunt bij ons. Of als je een kleine eter bent of om medische redenen niet te veel kunt eten.

We blijven verrassen

Onze kaart wisselt met de seizoenen. Dat doen we omdat we met verse producten werken, maar ook omdat we onze gasten graag blijven verrassen. Het moet altijd leuk zijn om wéér een bezoek aan Slot Oostende te brengen. Met een nieuwe kaart geven we dat een impuls. Dat maakt altijd weer nieuwsgierig wat er nu weer te proeven valt.

DE TOPPERS VAN SLOT OOSTENDE

Biersoep

Dit is een heldere kippenbouillon met veel kippenvlees, champignons en fijn gesneden prei. Afgemaakt met wat room. Het geheime ingrediënt is de blonde Jacoba. Geserveerd als maaltijdsoep met versgebakken zuurdesembrood is dit een verrassende lunch. De kleine portie biersoep in een pannetje geserveerd, is als voorgerecht met een glas blonde Jacoba een prima begin van een diner.

Bierstoverij

Een topper, zowel als lunchgerecht in een broodbol of als hoofdgerecht te bestellen. Slow cooking in optima forma. Sukadelapjes aangebraden met een vetrandje voor de smaak en daarna uren gestoofd met groentes, zoals ui en wortel. Ook hier is een geheim ingrediënt aanwezig: de Slot Oostende tripel, Gouden Gans. Een glas Gouden Gans smaakt dan ook perfect bij dit gerecht.

Het Bloempotje

Gasten laten zich iedere keer weer verrassen, want hoewel het uiterlijk niet verandert, zijn er allerlei versies. Er zijn zomer- en winteruitvoeringen. Fruitsoorten en toppings veranderen met de seizoenen. In dit gerecht is geen bier verwerkt maar dat smaakt er wel heel goed bij. De poortwachter van Slot Oostende, een porter, past naadloos bij het smaken pallet van dit nagerecht.

Slot Oostende

Singelstraat 5, 4461 HZ Goes

E: info@slotoostende.nl
T: +31(0)6 1456 2981

Op alle reserveringen en diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.

X
X